Du är här
Hem > Okategoriserade > Fotopresent som Julklapp

Fotopresent som Julklapp

godjul_ft 2

Varför inte ge en fotopresent som julklapp

Julen är snart här och med den kommer den årliga frågan, vad skall jag köpa i julklapp? För dig som bor i  Kalmar, eller närområdet (Öland, Nybro, Mönsterås, Torsås etc) har vi ett förslag.

Varför inte ge bort en fotopresent som julklapp 2015?

Det finns olika förslag till julklappar från Fototjänster i Kalmar. Här är några av dem:

Fotografering i fotostudio

Genom åren har vi haft ett flertal fotograferingar i fotostudion där fotograferingen och bilder har getts bort i julklapp. Detta brukar vara populärt hos den äldre generationen som har allt men vill ha bilder på sina barn och barnbarn. Även populärt till den nya familjen där man vill ha familjebilder eller bilder på den nyfödda.

Hyrstudio

1418859502_christmas_3Till den fotointresserade kan en bokning av hyrstudion vara den optimala julklappen. Man ta med sig sin egen kamera (eller låna av oss), ta med egen modell och fotografera loss. Givetvis få ni hjälp av oss för att ställa in utrustningen och för fototips. En timma i fotostudion kostar 450 kr inkl moms.

Fotokurs

Att ge bort en fotokurs till en fotointresserad är mycket uppskattat. Boka från 2 timmar och uppåt. Innehållet bestämmer eleven och läraren tillsammans. Varje timma kostar 175 kr och tider finns kvällstid och helger.

Presentkort

Köp ett presentkort på valfri summa och låt mottagaren själv välja vad man vill använda presentkortet till. Osäker om mottagaren kommer att använda presentkortet? Ge bort presentkortet och betala värdet när det används.

Har vi redan fotograferat dig?

Bröllop, student eller i fotostudion. Varför inte ta av dessa bilder och ge bort en förstoring eller en fotopresent. Vi hjälper dig att ta fram det bästa ur dina redan tagna bilder.

Ring oss, använd e-post eller kontaktformuläret om du är intresserad.

Top