Du är här
Hem > Fotokurs > Fotokurser Kalmar 2017

Fotokurser Kalmar 2017

Fotokurs

Fotokurser Kalmar 2017 i egen regi

En del av verksamheten på Fototjänster i Kalmar är fotokurser. Främst vinterhalvåret är det full fart i våra utbildningslokaler. Det är mycket privatkurser (där man bokar upp ett antal timmar a 175 kr) men även gruppkurser på bestämda datum. Systemkamera, Ta bättre bilder, Bildredigering med mera.

Nu har vi gjort klart med utbildningsprogrammet för 2017. Kursutbud, antal tillfälle, pris samt kursinnehåll är klart. Datumen kommer att släppas efterhand.

Nyheter för 2017 är att de tidigare Workshopen utgår och ersätts av kortkurser som vi kallar fotokurs mini på ett tillfälle. Även antal gruppkurser på 2 eller 3 tillfällen har utökats. För dem som inte kan gå en gruppkurs på utsatta datum eller vill gå mer enskilt finns de populära privatkurserna. Privatkurser kan skräddarsys efter vad man vill lära sig, eller så kör vi en av gruppkurserna enskilt för dig. Boka upp valfritt antal timmar. Priset är samma som tidigare, inga höjningar, 175 kr/timma. Tider finns kvällar och helger. Möjlighet till utbildning dagtid finns. Då till ett pris av 450 kr/timma.

Se våra fotokurser i Kalmar 2017 här

Top