Du är här
Hem > Fotokurs > Fotokurser i nya tider

Fotokurser i nya tider

I virustider har hela samhället förändrats i och med att fler arbetar hemma än tidigare. Många har lärt sig nya begrepp som webbkamera, videomöte, bra ljud och att inte fysiskt behöver åka någonstans för fysiska möten. Det nya sättet att arbeta påverkar även fotokurserna som vi har i företaget.

Under 13 år har Sensus Kalmar varit en uppdragsgivare för fotokurser. Hundratals elever har jag haft förmånen att träffa under åren. I år 2020 blir det lite annorlunda. När Sensus Kalmar hörde av sig för att höra om distanskurser kunde vara något så blev svaret absolut. Därför kommer två av de närmaste fotokurserna köras i ny form.

Gruppkursen Ta bättre bilder och Systemkamera fortsättning (med bildredigering) kommer att köras som en kombination av distans och fysiska möten (utomhus). Utomhus gäller framförallt Ta bättre bilder där vi är ute mycket och fotografera tillsammans. Teorin kommer att köras via distans med video så att alla kan hänga med. En fördel jfr med en vanlig gruppkurs är att allt spelas in så man kan titta igen och igen och igen…

Intressant? Anmäl ditt intresse till Sensus Kalmar. Kursstart är så fort gruppen är tillräckligt stor. Se mer på länkarna nedan.

Ps. Distanskursen innebär att du inte behöver bo nära Kalmar. Du kan sitta vad du vill och ändå delta.

Ta bättre bilder:

https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/fotokurs-ta-battre-bilder-53788/

Systemkamera fortsättning med bildredigering:

https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/systemkamera-fortsattning-med-bildredigering-53789/

Top