Du är här
Hem > Fotokurs > Fotokurser i egna lokaler eller på distans

Fotokurser i egna lokaler eller på distans

Lär dig din kamera eller bildredigering via oss

I tider där man inte bör eller skall träffas mer än nödvändigt har fotoutbildningarna kommit att förändras. Tidigare stora gruppkurser är svåra att hålla och intresset är mindre. Därför kommer våra fotokurser för Sensus i Kalmar att ställas in hösten/vintern 2020.

Du som är intresserad av att lära dig mer om fotografering eller redigering har dock fortfarande möjligheter. Att boka en privatkurs är något som många tar tillfälle att göra. I vårt stora konferensrum är det gott om plats. Vi håller även kurserna kvällar eller helger då inga andra personer finns i lokalerna.

Är man trots det orolig eller av andra anledningar inte kan eller villa träffas finns distansutbildningar. Vi kopplar upp oss via datorerna och se video och ljud via datorn. Vi kan visa vår skärm eller så kan du visa din, och vi kan gå in och styra och visa på din dator. Ett bra val även om man bor en bit ifrån Kalmar.

För den som vill ha lite gratis fototips finns även en hel del nyinspelade videofilmer som du kan se via vår hemsida fotokurskalmar.se

Intresserad? Använd vårt kontaktformulär

Top