Du är här
Hem > Fotokurs > Fotokurser hösten 2018

Fotokurser hösten 2018

Planering pågår för fotokurser i höst

Nya gruppkurser inom fotografering kommer inom kort

Fotokurser är något som Fototjänster i Kalmar har sysslat med i över 10 år. Både i grupp via Sensus Kalmar samt egna kurser. Många väljer idag en privatkurs för att få exakt den kunskap man är ute efter och på dagar och tider som passar med annat man har i sin vardag. Privatkurser kan man gå året runt och i alla tänkbara inriktningar. Det är du som sätter innehållet tillsammans med oss.

För en del passar det bättre att gå i en gruppkurs. Främsta anledningen är att man vill gå tillsammans med andra för att kunna diskuterar och umgås. Genom åren har många kontakter och vänskaper bildats mellan olika elever (och lärare). Det är för denna målgrupp vi har fotokurser via Sensus i Kalmar. Eventuellt kommer vi även att köra något i egen regi också. Planeringen inför dessa gruppkurser, Sensus och egna, är nu i full gång och datum kommer att släppas inom kort.

Våren 2018 började Sensus kurser att hållas hos oss på Fototjänster i Kalmar istället för Sensus egna lokaler. Det fungerade mycket bra och det är en fortsättning som vi kommer att köra vidare med även till hösten. Södra Malmgatan 7 blir fortsatt platsen för fotokurserna.

Du har väl inte missat att vi har en egen hemsida för våra fotokurser. Detta för att kunna samla all material åt tidigare och nya elever. www.fotokurskalmar.se är adressen som gäller. Titta gärna in! När datumen är klara kommer de att presenteras där.

Top