Du är här
Hem > Fotokurs > Fotokurser hösten 2017

Fotokurser hösten 2017

Fotokurser hösten 2017

Fotokurser i Kalmar hösten 2017

Fotokurser är en viktig del på Fototjänster i Kalmar. Så viktig att vi har gjort en egen hemsida, www.fotokurskalmar.se där vi berättar allt du behöver veta om fotokurserna. Här är de viktigaste punkterna för kurserna hösten 2017.

Egna gruppkurser

Vi kommer att hålla ett antal gruppkurser i egen regi även i höst. Först ut är en nybörjarkurs i Systemkamera 6 september. Sedan kommer det att rulla på med olika fotokurser under hela hösten och vintern. Våra gruppkurser kommer att vara mellan 1 till 3 tillfällen. Det kommer att vara olika veckodagar så att alla kan vara med. Kvälls eller helgtider. Efter sommarens flytt till centrala Kalmar har vi tillgång till ett stort utbildningsrum med sköna stolar, bra luft och gott kaffe. För datum och annan info, se www.fotokurskalmar.se

Privatkurser

Våra omtyckta privatkurser har vi året runt. Ingen kurs är den andra lik. Ofta brukar privatkurserna var specialiserade på vad man själv vill ha hjälp med eller har för behov. Det förekommer mer eller mindre varje gång att det finns någon form av supportinslag. Backuprutiner, installation, uppgradering, rengöring etc. Tider finns från 17-21 vardagar samt 10-16 helger för 175 kr/timma. Vardagar är priset 450 kr/timma. Minsta bokningsbara tid är 2 timmar. Privatkurser kan även ske via fjärrstyrning/distans. Du behöver inte ta dig till oss i Kalmar om du hellre vill sitta hemma.

Sensus Kalmar

Vi har under 10 år haft fotokurser för Sensus i Kalmar (tidigare TBV). Det kommer vi fortsätta med även hösten 2017. Nytt för i höst är att vi kommer att hålla till i våra egna lokaler istället för hos Sensus. På så sätt kan vi ge bättre support innan och efter kurstimmarna (vi är ju på plats innan) samt kunna visa mer prylar än tidigare. Handikappanpassade lokaler. Anmälan via Sensus dit du också betala kursavgiften.

Exempel på vad du kan lära dig i höst

Systemkamera grund

Systemkamera fortsättning

Adobe Lightroom nybörjare

Adobe Lightroom fortsättning

Ta bättre bilder

plus mycket mera

 

Top