Du är här
Hem > Fotokurs > Fotokurser – att utvecklas som fotograf

Fotokurser – att utvecklas som fotograf

Fotokurser i Kalmar – din coach i fotodjungeln

Fotokurser är en del av Fototjänster i Kalmar. 10 år av fotokurser både i grupp och privatkurser har gett en del erfarenhet. Erfarenhet som man vill dela med sig av. En del träffar man på en gruppkurs hos Sensus (där jag är lärare) och andra på egna gruppkurser eller de populära privatkurserna. Privatkurserna bestämmer man antalet timmar på själv. Två tillfällen är vanligt medan en del vill komma vid ett tillfälle för en punktinsats. Sedan finns de dem som vill göra en större insats.

Idag hade jag ett möte med en elev som gått fotokurser för mig innan. Hon hade av sitt företag fått en kompetensutvecklingspeng. Den vill hon satsa på sin hobby fotografering. En del kommer hon ha nytta av i sitt yrke. Att kommunicera i bild och kunna ta bra bilder, och redigerar bilder, är viktigt för marknadsförare, webbfolk, den med egen shop på nätet, den om dokumenterar osv. Tillsammans gjorde vi en utbildningsplan på ca 15 timmar där allt från kameran, komposition, bildredigering i Lightroom och Photoshop och mycket mer ingår. Sex tillfällen kvällstid och totalt några tusenlappar. En investering som många kommer att få nytta av.

Många företag erbjuder de anställa kompetensutveckling. Kanske fotografering, redigering eller bildkomposition är något för dig också.

Allt om våra fotokurser finns på vår egen hemsida fotokurskalmar.se där all information finns samlad.

Top