Du är här
Hem > Fotostudio > Foto taxikort efter misslyckat besök fotoautomat

Foto taxikort efter misslyckat besök fotoautomat

yellow Taxi light sign

Fotografering av kort till taxilegitimation. Blev uppringd av en person som ville komma till fotostudion för att ta foton till sin taxilegitimation. Han hade varit i fotoautomaten och skickat in en bild därifrån. Bilden hade blivit underkänd då den inte hade de 7 mm under hakan till nedre kant som var ett krav. Att ta en idbild är inte bara att sätta sig och bli fotograferad. Ansiktet skall ha en viss mm i storlek och samma gäller även ovanför hår och haka. Plus en hel del annat också. Det är inte lätt att få till dessa mm om man sitter i en fotoautomat då man kanske lutar sig fram eller bak, eller åt sidan, ler eller något annat som inte är godkänt.

Efter ett samtal med sin kamrat som också är taxichaufför så fick han tipset att komma till Fototjänster i Kalmar. Kompisen hade utan problem fått sin bild tagen här godkänd. 10 min efter ankomst var han klar och priset var samma som i fotoautomaten, 150 kronor.

Fotografering av visum, utländska pass, svenska körkort och olika former av idkort som för taxi, parkering, handikapptillstånd osv är något som vi har ofta på Fototjänster i Kalmar i fotostudion. Tider dagtid, kvällstid och helger. Snabb hantering. Och prisvärd säger många kunder.

Välkommen att boka din tid via länken nedan:

Boka tid för bla taxikort här

Top