Du är här
Hem > Bröllop > Förnyelse av löfterna

Förnyelse av löfterna

Jag fick ett samtal från ett par som var i Kalmar på en minisemester under sommaren och ville förnya sina bröllopslöften. Som lokal fotograf i Kalmar får man ofta hjälpa till att välja platser för fotografering, särskilt om paret inte är från trakten. I det här fallet valde vi tillsammans den vackra Kalmar Stadspark.

Det var första gången vi träffades vid fotograferingen. Vanligtvis har man ett infomöte eller planeringsmöte med paret innan, men här gick det direkt från hälsning till fotografering.

Att fotografera ett äldre par skiljer sig lite från att fotografera ett ungt bröllopspar. Det är också annorlunda att fotografera en förnyelse av löften jämfört med ett traditionellt bröllop. Men det var inga problem. Paret var trevligt och med rätt kemi mellan oss blev det avslappnat ganska snabbt. Efter en lugn och stillsam fotosession var vi klara på lite mer än en timme. När vi avslutade utanför Park Hermina, var det en avtackning för några anställda på ett företag. De kom fram med ett glas champagne för att fira vigseln. Vi sa inget men spelade med. Paret njöt av drycken. Som fotograf dricker jag dock inte under arbetstid…

Top