Du är här
Hem > Bröllop > Förmöte inför bröllopet

Förmöte inför bröllopet

Förmöte inför bröllopet

Det har blivit många förmöte inför bröllopet på slutet. Det märks att bröllopssäsongen börjar att närma sig på allvar. Haft träff med fem par denna veckan inför deras bröllopsdag längre fram i sommar. Ett förmöte ingår i priset när man bokar sin bröllopsfotografering hos Fototjänster i Kalmar. Ett förmöte tar ca 30-60 minuter och hålls i våra lokaler på Torsåsgatan 5 i Kalmar.

Under förmötet går vi igenom en checklista med punkter som är bra att ha svar på innan bröllopsdagen. Det kan vara praktiska frågor som tider, logistik, typ av bilder man gillar till hur jag som fotograf arbetar.

Att hålla förmöte har blivit väldigt uppskattat. Det dyker upp många saker man funderat på och som fotograf lyfter man även frågor som man inte tänkt på.

Förmöte inför bröllopetFrån början var förmötena ca 30 minuter. På senare tid har de dock blivit längre och längre och under veckan hade jag ett på nästan 2 timmar. Tiden går dock fort när man diskuterar så viktiga saker som någons bröllop. När man som fotograf varit med på många bröllop runt om i Kalmar och Öland så få man mycket rutin. Det händer alltid något som man inte räknat med och som blir en erfarenhet till nästa bröllop som man fotografera.

Tanken med förmöte är inte, för mig, att sälja in mer tjänster/produkter. Ibland slutar mötet med att brudparet känner ett förtroende för fotografen och vill boka upp längre tid. Det kan vara allt från frisören till bröllopsfesten. Under förmötet kommer det även fram bra synpunkter på hur jag som fotograf skall lägga upp informationen på hemsidan. Information som kan förenklas eller utvecklas. Det kommer andra brudpar som söker en bröllopsfotograf att ha nytta av i framtiden.

 

Top