Du är här
Hem > Fotouppdrag > Företagsutbildning fotografering

Företagsutbildning fotografering

 

Warodell Art Studio i Färjestaden är en tatueringsstudio och håller samtidigt på med porträttmåleri. Att kunna dokumentera sitt arbete i hög klass är viktigt för många företag och Warodell Art Studio är inget undantag. Att fotografera tatueringar är inte lätt. Det skall vara rätt färger, djup i svärtan, inget blänk och fokus skall ligga på rätt ställe. Har man inte fotografering som yrke kan det ibland kännas omöjligt. Särskilt om man skaffat systemkameror men inte riktigt behärska dem.

Fototjänster i Kalmar ordnade därför en specialkurs för att komma i gång med personalens systemkameror. Inriktningen på kursen var att lära sig så mycket om systemkameran så att man kunde använda den i jobbet. Med inriktning på att få fokus, färg och ljus på tatueringen att bli så bra som möjligt.

Förutom rena inställningar i kameran fick vi även igenom hur man använder kameran samt fotograferingsteknik. Denna kurs innehöll med andra ord mer än en ren systemkamerakurs.

Upplägget för denna kurs var att vi körde på plats i Fototjänster i Kalmars lokaler på Torsåsgatan i Kalmar. Två pass på timmar vardera med en lunchpaus mellan. En väl investerad dag och det verkade som om eleverna var nöjda när de gick. ”Slut med att fotografera med mobiltelefonen nu” samt ”nu kör vi inte autoläget längre”.

Hör alltid med Fototjänster i Kalmar nästa gång du är ute efter en fotoutbildning till ditt företag. Upplägget varierar vid varje kurs och vi utgår alltid från ditt företags behov. Ibland är vi på Torsåsgatan och ibland i kundens lokaler. Kurserna kan vara dagtid, kvällar eller helger.

Läs mer om Warodell Art Studio på länken nedan:

Till hemsidan

Top