Du är här
Hem > Allt annat > Förenklad uppladdning av foton

Förenklad uppladdning av foton

Ladda upp filer framkallning
Ladda upp filer framkallning

Intresset att få hjälp med att framkalla bilder i Kalmar har varit stort.Kunderna har varit allt ifrån de som inte kan så mycket om tekniken bakom ett foto till de som kan allt om färgrymd, papperskvalité och har färdigredigerade bilder.

Är det enstaka bilder har många e-postat direkt till oss. Nackdelen är att bilderna kan förminskas eller inte komma fram om det är för stora och för många.

Nu introducerar vi en ny sida framkalla.fototjansterkalmar.se där du kan ladda upp en eller hundra bilder, på en gång. Du kan även skriva in vilken storlek du önskar bilden samt om du har redigerat bilden själv och inte vill att vi skall röra den. När du skickat in bilden eller bilderna kommer den direkt till vårt ärendesystem och en manuell kontroll av bilden görs alltid. Detta för att se om den håller storleksmässigt för storleken du vill ha. Har du inte angett att du själv redigerat bilden gör vi en manuell justering för att den skall se så bra ut som möjligt på papperet.

Via vårt ärendesystem ta vi kontakt med dig när en order kommit in för att bekräfta samt höra med dig när du vill och kan hämta bilderna.

Här laddar du upp bilder för framkallning

Top