Du är här
Hem > Allt annat > Fler tider i bokningskalendern

Fler tider i bokningskalendern

Onlinebokning
Nu med ännu fler tider

Nu har vi trimmat i bokningsprogrammet som vi använder här på Fototjänster i Kalmar. Bokningsprogrammet arbetar direkt mot vår kalender i realtid och är öppen dygnet runt. I bokningskalendern kan du även se om en tid är ledig, innan du bestämt dig för att boka.

Tidigare har minsta bokningsbara tid varit 1 timma. Det har inneburit att en fotografering av körkort/visum har blockerat dubbel så lång tid än nödvändigt i bokningskalendern. För tjänster som tar kortare tid har vi nu ändrat till 30 minuter, som för körkort och visumfotografering. På så sätt kan fler tider erbjudas. En annan nyhet är att en bokning kan börja inte bara jämna timmar utan vid exempelvis 17:30. En studiofotografering kan som exempel bokas mellan 17:30 – 18:30 och inte vid 17-18 som tidigare. En annan nyhet är att det kommer att erbjudas tider för kortare fotojobb dagtid för den som inte kan på kvällen eller helgen. En sista nyhet är att det finns möjlighet att boka tjänsten ”Övrigt” för sådant som att lämna in bilder för skanning, hämta bilder etc. Dessa har tidigare alltid krävt ett samtal eller e-post.

Vid bokning skickas det automatiskt infomail samt påminnelse innan din bokning. Dessa är nu kompletterade med mer info, som parkeringsinformation.

Bokningssidan hittar ni här

Top