Du är här
Hem > Fotostudio > Familjefotografering i fotostudion

Familjefotografering i fotostudion

Familjefotografering

Familjefotografering i fotostudion

För ca 2 år sedan var familjen L från Öland i fotostudion. Bilder togs på sonen och dottern samt på hela familjen. Idag var de tillbaka igen. Anledningen till besöket var egentligen för att ta en ny körkortsbild. Vi började med att ta denna och medan undertecknad redigerade och fixade utskrifter på papper tog familjen en kaffe i köket. När körkortsbilden var klar passade man på att ta nya bilder på barnen och på hela familjen.

På senare tid har Fototjänster i Kalmar köpt in en hel del ny rekvisita. Hattar, peruker med mera. Rekvisita som kom väl till användning när de “stillsamma” bilderna var klara.

Att under en fotografering blanda seriösa poser med mer lekfulla bilder är alltid bra. Fotograferingen skall uppfattas som lustfullt och då kan det vara bra med lite lek. När sedan föräldrarna också börjar leka med rekvisitan och vill fotograferas med den, ja då kan det bli en hel del roliga bilder.

Även om det är helg skall man inte behöva vänta på sina bilder. Några timmar efter fotograferingen erhöll familjen hela 149 bilder! Bilder som är redigerade enskilt. Samma kväll hämtade familjen ner bilderna digitalt direkt via en webblänk.

Sedan 1 juni 2016 finns två paket för studiofotografering. Ett med 10 st valfria bilder och en där alla bilder ingår. Här kan du se priser för studiofotografering.

Top