Du är här
Hem > Fotostudio > Familjefotografering i fotostudion

Familjefotografering i fotostudion

Familjefotografering i fotostudion

Det är inte ofta man besöker en fotostudio. Varför inte passa på att ta familjebilder när du ändå är i fotostudion för att ta exempelvis körkortsbilder?

Familjen L frän Öland var i fotostudion för ca 2 år sedan. Idag var det dags för kvinnan i familjen att ta nytt körkortsfoto. Man bokade en tid via onlinebokningen och körde en söndag fm in från Öland till Kalmar för besök i fotostudion. Körkortsbilden togs, hon valde ut en bild som var bra, och som var godkänd. Under tiden som körkortsbilden redigerades och skrevs ut på papper tog familjen en kaffe i köket. Sedan var det dags för familjefotograferingen.

Medan barnen fotograferades enskilt och tillsammans bytte mamman om till andra kläder. Nu var det dags för bilder på hela familjen.

Att vara barn och i fotostudio är inte alltid så roligt. Inte om man endast skall ta formella bilder. Därför skall man inte enbart ta uppställda bilder. I fotostudion finns gott om rekvisita som instrument, hattar, löshår, nallar med mera. Rekvisita som nu kom till användning för både små och stora. Riktigt roliga bilder som komplement till de mer seriösa.

Samma kväll fick familjen en länk för att ladda ner 149 bilder från familjefotograferingen. Sedan 1 juni 2016 finns olika paket att välja mellan för studiofotografering. Ett av dem är där alla bilder ingår. Givetvis samtliga redigerade och i hög upplösning.

 

Top