Du är här
Hem > Fotouppdrag > Eventfotografering – Skälbyloppet 2016

Eventfotografering – Skälbyloppet 2016

Eventfotografering – Skälbyloppet 2016
Eventfotografering – Skälbyloppet 2016

Eventfotografering – Uppdrag Skälbyloppet 2016

En del av verksamheten hos Fototjänster i Kalmar är att fotografera olika event. Som dagens löptävling Skälbyloppet 2016. Ibland är man inhyrd av ett företag eller förening för att ta bilder åt företaget eller föreningen. Bilder som används till sponsorer, deltagare, funktionärer eller som reklam inför kommande event. Eller varianter på alltihop. Ibland tar Fototjänster i Kalmar för egen del för att lägga i bildbanken. Bildbanken är vår egen bildbank där du som besökare dygnet runt, året runt, kan titta på bilder, dela till sociala medier eller köpa digitala eller/och pappersbilder. Vid köp av digitala filer skickas dessa direkt efter inbetalning, helt automatiskt (när du betalar med Paypal eller kontokort).

Deltagare i olika event, som dagens Skälbylopp, vill oftast snabbt se sig själva och andra de känner på bild. Därför finns redan nu, några timmar efter tävlingen slutade, 770 st bilder i bildbanken.

Bildbanken är anpassad för olika enheter. Du kan se bilderna i mobil, surfplatta och dator. Bilderna anpassas efter vilken skärm du har.

Sprang du loppet? Var du där och hejade på något eller vet du om att din släkting eller jobbarkompis var med? In och titta! Dela med dig av albumet eller enstaka bilder. Köp en bild för så lågt pris som 10 kr. Säker betalning. Förening eller företag som vill ha sitt event fotograferat? Hör av dig så återkommer vi med en prisuppgift. Det är lägre än du tror och en perfekt gåva till sponsorer och funktionärer, eller deltagarna.

Bildbank med bilder Skälbyloppet 2016

Top