Du är här
Hem > Bildbank/Shop > EM i draghund Nybro 2018

EM i draghund Nybro 2018

Bilder från söndagens tävling under EM Draghund Nybro 2018. Fotograf: Magnus Johnsson

2017 besökte jag av en slump för EM i draghund i Nybro. Ett trevligt event att fotografera och responsen från de som deltog var stort när det gällde att titta på bilderna efteråt. Trevligt nog köpte några deltagare även bilder ur bildbanken.

Hösten 2018 var det dags igen.Nu var det dags för riktiga EM i draghund och drygt 500 deltagare tävlande under fyra dagar. Två av dagarna, lördag och söndag var jag och fotografkollegan Niklas Åkesson på plats för att fotografera allt som hände. Hundarna, de tävlande, publiken, uppvärmning, förberedelse och prisutdelning. Totalt över 2500 bilder i bildbanken. En bildbank som inte har inloggning, högupplösta bilder, delningsmöjlighet och för den som vill inköpsmöjligheter.

När jag skriver detta har det gått några dagar. Polen, Storbritannien, Spanien, Schweiz,  Italien, Lettland, Litauen och många andra länder har redan varit inne och kollat bilderna. Bilder har levererats efter inköp till en rad länder. Automatiserad inköp/leverans dygnet runt med nerladdningslänk, olika betalmetoder och givetvis alltid ett momskvitto. Schysta och vita affärer.

Vill du se bilderna?

Lördagens tävling

Söndagens tävling

Top