Du är här
Hem > Allt annat > Ej för sent att framkalla julkort/julklappsbild

Ej för sent att framkalla julkort/julklappsbild

Julhälsning
Finns fortfarande tid att få julkortsbilder framkallade innan julen 2021

Sent ute med att skriva ut dina julkort eller fotografiet du tänkte ge bort i julklapp? Det är högt tryck nu veckan innan julen 2021. Än finns det dock möjlighet att få dina bilder framkallade. Men vänta inte för länge bara!

En vanlig fråga just nu är när kan jag få bilderna. Svaret är oftast samma dag eller senast dagen efter. En annan förekommande fråga är hur man praktiskt gör. Det finns olika sätt. Bäst om du har få bilder, typ 1-3 stycken, att du eposta till [email protected] Är det fler bilder så ladda upp dem via framkalla.fototjansterkalmar.se

Vill du hellre komma in med din mobil eller pappersbilder som du vill ha nya pappersbilder på så är det också ok. Glöm inte att boka en tid innan bara.

Vi kommer ha öppet under lördagen och söndagen innan jul så att du som är sent ute skall ha chansen. Tänk på att vi inte är en vanlig butik med öppettider då vi alltid är på plats. Vi är inte alltid på plats utan ute på andra uppdrag. Hör alltid av dig innan du kommer så vi kan boka upp en tid.

När det gäller analoga filmrullar eller diafilm hänvisa vi i stället till fotoaffären i Nybro.

Top