Du är här
Hem > Bröllop > Efter bröllopet

Efter bröllopet

Efter bröllopet- dags att göra något med de digitala bilderna

Den stora dagen i ens liv, bröllopsdagen, har passerat. Livet börjar återvända till vardagen. Kvar finns minnena och de digitala bilder från fotografen. Vad händer nu? Vi skall inte ge er livstips men däremot lite vad ni kan göra med de digitala bilderna.
På DVD skivan eller USB minnet finns bilderna i två olika mappar. Det är samma bilder men för olika ändamål. Den mapp som heter ”Till papper” innehåller bilderna i hög upplösning, utan vattenstämpel/logotyp och anpassad för utskrifter av olika form. Det kan vara pappersbilder, Canvas, tackkort eller fotobok.
En del vill framkalla bilder själva och det är helt ok. Bilderna räcker till för upp till 50 x 70 cm utskrifter och ni behöver inte vara beroende av den där fotografen i Kalmar som tog era bröllopsbilder. En del tycker det är svårt (eller inte har tid) med olika färgrymder, beskärningar, val av papperstyp och fotolabb. Här kan vi på Fototjänster i Kalmar hjälpa till! Vi hjälper er med bla:
  • Annons i tidningen
  • Tackkort
  • Pappersbilder
  • Canvas
  • Fotobok
Du få alltid se ett förslag/utkast innan vi skickar in din beställning till tryckeriet eller tidningen. Fotoböcker och Tackkort tar vi fram tillsammans. Ni väljer bilderna medan vi gör ett förslag som du godkänner eller har förslag på.
För att hålla koll på allt efter bröllopet så har vi tagit fram en ”lathund” med vad som kan göras med era digitala bilder
Top