Du är här
Hem > Dopfoto > Dopfotografering Kläckeberga kyrka

Dopfotografering Kläckeberga kyrka

Dopfotografering Kläckeberga kyrka – systerns doppresent

För några dagar sedan fick jag ett samtal. Den var en kvinna som funderade på en doppresent till sin syster vars dop skulle vara i Kläckeberga kyrka några dagar senare. Hon funderade på att ge bort en dopfotografering. Hon togDopfotografering Kläckeberga kyrka kontakt med Fototjänster i Kalmar och några dagar sedan var jag på plats i vackra Kläckeberga kyrka utanför Kalmar. Var vid kyrkan i god tid för att som vanligt tala med präst och de som arbetar i kyrkan. Det är viktigt tycker jag att veta vad de tycker och vilka eventuella restriktioner som finns. Samtidigt få man alltid lite tips om hur ceremonin kommer att gå till och de anpassar en del efter fotografen.Fick hela första raden för mig själv och kyrkovärden berättade att “då går jag inte i vinklar som stör dig”. Det underlättar en hel del, både att få en bra plats i kyrkan men även att personalen är med på mitt uppdrag och vi samarbetar.

Det var tre barn som döptes denna lördag. En hel del folk i kyrkan så en del fick sitta längst bak. Svårt att se något då och framförallt att ta bilder med sin mobil. Det var väldigt mycket mobilfotograferande under dopen och jag kan säga direkt att det kommer inte att bli bra. Det blir lite bättre resultat om man kör med en utrustning i 40 000 kr klassen, och kan använda den.

Idag söndag är bilderna redigerade och klara. Det blev över 100 stycken. Ett bildspel är nu klart och skickat till systern (hon som gav det i present) och till föräldrarna. Om några dagar hämtar de en CD skiva med alla bilder i original. Med hjälp av denna kan de ta fram pappersbilder, fotobok eller canvas. Eller så tar de Fototjänster i Kalmars hjälp med detta till bra priser.

I dopfotografering ingår även bilder i fotostudion på en lilla. Upp till 6 månader efter dopet kan de komma tillbaka för att kostnadsfritt ta bilder. Och detta till ett totalpris på endast 750 kronor inkl moms.

Välkommen med din beställning!

 

Top