Du är här
Hem > Dopfoto > Dopfotografering Kläckeberga kyrka

Dopfotografering Kläckeberga kyrka

Dopfotografering Kläckeberga kyrka

Dopfotografering vintern 2017 Kläckeberga kyrka

Det är inte bara vid bröllop man är i kyrkan med kameran. Även vid dop händer det att barnets föräldrar eller någon nära anhörig vill ha en professionell fotograf på plats. Som när barnets mormor bokade Fototjänster i Kalmar till ett barndop vintern 2017 i vackra Kläckeberga kyrka. Ett dop som i detta fall även innebar videofilmning.

Var tillsammans med en assistent på plats en timma innan dopet började. Riggade tre olika små videokameror längst fram i kyrkan i olika vinklar. Dessutom fanns en ljudinspelare med proffsmikrofon på plats nära dopfundet. Under tiden jag ordnade med detta så var min för dagen assistent ute och tog bilder på gästerna som började anlända.

Under dopcermonin var jag på plats längst fram i kyrkan medan min assistent var längst bak och ibland uppe på läktaren. På så sätt kunde vi tillsammans täcka allt i kyrkan. Att ha med en fotograferande assistent i kyrkan är dock inte det vanliga. När man bokar en dopfotograf är detta ett tillägg. Så även filmning.

Varför inte ta vårt paket med bilder i fotostudion och dopfotografering. En perfekt present till de nyblivna föräldrarna.

Läs mer om vår tjänst dopfotografering här

Top