Du är här
Hem > Dopfoto > Dopfotografering i kyrka

Dopfotografering i kyrka

Dopfotografering

Dopbilder
Dopbilder

Dopfotografering något för din son/dotter? Att fotograferar ett dop i en kyrka brukar man oftast överlämna till föräldrar, släktingar och vänner som är på plats under dopet. Men vet du om att man kan hyra in Fototjänster i Kalmar som fotograf för just dopfoto? I helgen som var besökte jag Madesjö kyrka i Nybro för att fotografer ett dop. Mamman till barnet hörde av sig tidigare i år och ville ha lite bättre bilder från dopet än bara släktens bilder. Ca 1 månad innan dopet träffades vi och tog bilder i fotostudion på Torsåsgatan. På så sätt lär sig fotografen lite mer om barnet och fotograf och föräldrar kan tala sig samman om det praktiska runt dopet. Bilder från studion plus dopfotograferingen ingår i paketpriset på 750 kr (resa tillkommer utanför Kalmar kommun).

I denna fotograferingen blev det ett femtiotal bilder i studion och ca 60 bilder från kyrkan. Samtliga bilder redigerade och levererade på CD. Vill föräldrarna skriva ut bilderna själv är det helt ok annars erbjuds det mot tillägg. Samtliga bilder är fria att använda till valfritt önskemål (Facebook, blogg, pappersbilder, kopiera till släktingar osv).

En dopfotografering behöver inte ske i kyrkan. Samma pris gäller om dopet är på annan plats. Välkommen att boka din dopfotografering. Eller du kanske skall gå på ett dop och vill ha en present till föräldrarna? Kanske är det bilder från dopet som kommer att vara uppförstorat på ett plakat när den lilla går ut skolan om 16-20 år!

Klicka på bilden för större exemplar

Top