Du är här
Hem > Support > Datorsupport Kalmar

Datorsupport Kalmar

Datorsupport
Datorsupport i egna lokaler eller via fjärrstyrning

Datorsupport i Kalmar eller överallt via fjärrstyrning

En av de mer okända tjänster som vi har här på Fototjänster i Kalmar är datorsupport. Vi talar inte om att bygga datorer eller byta komponenter utan om mjukvaran i datorn. Det kan vara allt till installation av program, uppdatering av operativsystem,  optimera datorn så att den går snabbare, installera/ställa in antivirusprogram eller brandvägg med mera. Har ditt minneskort slutat att fungera kan vi hjälpa dig att med specialprogram rädda bilderna. Något vi redan hjälpt flera kunder med.

Idag kom en kund med sin dator till våra lokaler. Förutom utbildning i bildredigering ville hon ha hjälp med backuprutinerna på datorn. De hade inte fungerat och den senaste månadens bilder fanns det ingen säkerhetskopia på. Något vi fixade till under besöket.

Ibland är det lättast att komma med sin dator till våra lokaler. Vi kopplar in dem på vårt gästnätverk och se till att installera, uppdatera eller felsöka det som behövs göras. Har man en stationär dator är det ibland lättare att få sin dator fjärrstyrd. Det innebär att du laddar ner en programvara, läser upp en slumpmässig kod från programmet och läser upp den via telefon. Allt medan du sitter hemma så avhjälps frågan. När du släppt in oss kan du till och med göra annat under tiden. När uppkopplingen är klar kan vi inte komma in i din dator mer eftersom koden slutar att gälla.

Priset är som vanligt lågt och fast. 175 kr timma. Minsta tid 1 timma.

 

 

Top