Du är här
Hem > Bröllop > Dags att boka bröllopsfotograf 2019

Dags att boka bröllopsfotograf 2019

Gifter ni er 2019?

Är er bröllopsdag fortfarande ledig?

Hösten är här. Även om bröllopssäsongen 2018 ännu inte är avslutad då flera bokade bröllop återstå i skrivande stund är det dags att se fram emot 2019. Det är under höstarna som många brudpar tittar runt och väljer sin fotograf. Extra viktigt är det om man skall gifta sig under “högsäsongen” maj till september. En del har redan bokat upp sig och snart kommer den tråkiga delen som bröllopsfotograf, att få tacka nej. Det känns tungt att få ge ett negativt besked till någon som letat, studerat, jämfört mot andra fotografer för att sedan ha kommit till ett beslut. Man kanske har haft ett syskon eller en vän som gift sig tidigare och där Fototjänster i Kalmar har fotograferat bröllopet och nu är det dags för en själv. Eller har varit gäst eller brudtärna/marskalk på ett bröllop där vi varit bröllopsfotografer.

Låt inte er dag vara bokad av ett annat par. Börja titta på det här med fotograf redan nu. Det första man bör ta beslut om är om man vill boka en yrkesfotograf, dvs någon som har ett företag inom fotografi, försäkringar, erfarenheten, har utrustningen och som finns kvar även efter bröllopet. Alternativet är en privatperson som fotografera något eller några bröllop för det är roligt, men ta betalt. Ibland mer än en yrkesfotograf. Fototjänster i Kalmar har fotograferat bröllop i mer än 10 år, fler än 200 bröllop och är ett inregistrerat företag.

Så här arbetar vi med bröllopsfoto:

  1. Börja med att titta runt här på hemsidan eller vår bröllopshemsida https://brollopsfotografkalmar.com/ för priser, bildexempel och mer fakta
  2. Gå in på boka.fototjansterkalmar.se och välj Bröllopsfoto. Kolla om datumet är ledigt. Bryr dig inte om tiderna. Vi bokar endast ett bröllop per dag. Bröllop vardagar, hör av er via kontaktformuläret 
  3. Vill ni ha ett möte på vårt kontor i centrala Kalmar innan ni bestämmer er? Bra, det vill vi också. Boka in en tid för möte. Välj på bokningssidan Möte inför bröllop. Mötet är kostnadsfritt.
  4. Alla som har bokat bröllopsfotografering kommer att ha ett möte inför bröllopet när det börjar närmar sig. Då gå vi igenom vår checklista med allt inför er stora dag.
  5. Dagen efter bröllopet kommer ni att få se de första bilderna via ett lösenordsskyddat album. Resten av bilderna kommer inom 2-3 veckor
  6. Vi träffas och överlämnar bilder/gör upp betalningen. Alltid kvitto!

Hoppas det klargör lite inför valet av bröllopsfotograf 2019. Om inte, ring, maila eller kom förbi vårt kontor så löser vi frågeställningen.

Top