Du är här
Hem > Bröllop > Dags att boka bröllopsfotograf 2016

Dags att boka bröllopsfotograf 2016

bröllopsfotograf 2016

Har du bokat en bröllopsfotograf för ditt bröllop 2016 ännu?

Nu är det hög tid att börja titta efter och boka en fotograf och du skall gifta dig 2016. Den mest intensiva bröllopssäsongen varar mellan maj och september. Under 2015 hade Fototjänster i Kalmar fullbokat lördagar (en helg var ledig). Flera fick tyvärr ett nej då man varit sent ute. Det finns inget som är tråkigare än att behöva säga “nej tyvärr” när ett brudpar undersökt, jämfört och vägt olika fotografer fram och tillbaka och sedan tagit ett beslut, men för sent.

De senaste dagarna har antalet förfrågningar och bokningar av bröllopsfotografering ökat markant. Det är nu många väljer fotograf för sitt bröllop 2016.

Här på www.magnusj.net finns ett menyalternativ längst upp. Där kan du välja att läsa mer, se bilder från tidigare uppdrag och boka. I onlinebokningen kan du direkt se om ditt önskade datum är ledigt (du behöver inte fullfölja bokningen). Det är när du fullföljer din bokning som tiden reserveras för dig. Fototjänster i Kalmar bokar aldrig mer än en bröllopsfotografering per dag. Vi vill ha full koncentration och kraft till ert bröllop.

Är du osäker om Fototjänster i Kalmar är rätt fotograf för ditt bröllop? Inga problem. Varför inte träffas på vårt kontor för ett kortare möte. Då kan vi gå igenom hur er dag se ut, vad ni vill ha fotograferat och hur vi arbetar med bröllopsfotografering. Givetvis är detta möte helt kostnadsfritt. Därefter kan ni åka hem och bestämma er för om ni vill gå vidare eller inte.

När det är några veckor kvar tills den stora dagen kommer vi att ha ett förmöte på drygt 45 minuter. Då går vi igenom alla tider, det praktiska, vad händer om…, vilka bilder vill man ha från dagen samt vilken typ av redigering gillar man. Givetvis ingår även detta möte i bröllopsfotograferingen. Efter att ha fotograferat en mängd bröllop genom åren samlar man på sig mycket erfarenhet. En del av dessa har samlats i en checklista. Checklistan går vi tillsammans igenom på förmötet.

Frågorna runt en av livets stora dag kan vara många. Tveka inte utan hör av dig om det finns några frågor runt bröllopsfotograferingen.

 

Top