Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Cruising 2017 Nybro

Cruising 2017 Nybro

Nybro Cruising 2017
Raggarbilar i centrala Nybro 2017

Raggarbilar och Amerikanare i Nybro Cruising 2017

Nybro är känt för hockey, glasbruk och Svartbäcksmåla. Som fotograf besöker jag ofta staden jag en gång bodde i. Har haft fotokurser och fotograferat bröllop. Nybro är också känt för att samla motorentusiaster, raggare och amerikanare till en stor cruising sista helgen i april. Har haft förmånen att fotografera denna karavan med bilar och människor ett flertal år, så även 2017.

Cruisingen är inget “evenemang” med funktionärer, tider och regler. Därför är det alltid lika spännande när bilarna kommer att dyka upp, hur många och hur människorna bakom bilarna är. I år regnade det en del vid starten men runt 18 tiden sprack det upp och då började bilarna att rulla. Vilken upplevelse det är för oss som inte delar intresset för motorer och avgasrör. Att fotografera Cruisingen i Nybro är ett måste. Redan samma kväll fanns runt 600 st färdigredigerade bilder klara och utlagda i bildbanken. Började dela i sociala medier (med eget konto och inte fake konto som vissa lokala mediabolag gör 😉 ). Flera började att dela vidare och sedan tog allt fart. Sedan i lördags kväll har det varit besökare inne i fotoalbumet nästan dygnet runt. Intresset är stort. Kul även att en del gillar bilderna så mycket att de börjat följa Fototjänster i Kalmar på sociala medier. Ett bra sätt för att inte missa framtida bilder!

Jämte Nybroloppet på skidor och Cruisingen i Nybro de mest besökta evenemanget i bildbanken. Något som givetvis innebära att om möjligheten finns kommer vi tillbaka även 2018.

Här hittar du bilderna från Cruisingen i Nybro samt även andra bilevenemang

Vill du inte missa några av de event som Fototjänster i Kalmar fotografera under skall du anmäla dig till bevakningstjänsten nedan. Så fort något nytt läggs ut kommer du att få ett e-post.

[subscribe-by-email-form autopt=”true”]

Top