Du är här
Hem > Bröllop > Bröllopssäsongen 2024

Bröllopssäsongen 2024

Förfrågningarna och bokningar av Fototjänster i Kalmar för bröllopssäsongen 2024 är i full gång. Även om tiderna är lite tuffare än vanligt stoppar det inte kärleken och lusten att gifta sig. Det som Fototjänster i Kalmar men även andra fotografer märkt av är att brudpar är mer priskänsliga än tidigare. Prismässigt är det få andra fotografer (med företag) som kan matcha priserna vi har och haft. Det kan därför vara skönt att höra av vi kommer att behålla den prisbild vi har haft på bröllopsfotografering de senaste åren.

Mycket i samhället har gått upp rejält men priser för bröllopsfotografering hos Fototjänster i Kalmar har varit stilla i 4 år nu.

Priset för att boka en bröllopsfotograf är en del i val av fotograf. Men även att man skall kunna lita på att fotografen gör sitt bästa, ha rätt utrustning, erfarenhet, flexibel, tekniskt kunnande samt givetvis en bildstil som passar dig som brudpar. Därför rekommenderar vi alltid ett förmöte innan man bestämmer sig för val av fotograf. Ett kostnadsfritt möte i fotostudion i Kalmar eller via digitalt möte. Där kan man reda ut vad som brudparet har för förväntningar och om fotografen kan matcha denna.

Intresserad av ett möte inför ert bröllop 2024? Hör av dig eller boka direkt mötet via boka.fototjansterkalmar.com

Top