Du är här
Hem > Bröllop > Bröllopssäsongen 2015 nästan slut

Bröllopssäsongen 2015 nästan slut

Bröllopssäsongen 2015 nästan slut, men inte riktigt…

BröllopsfotograferingVi är inne i september månad och lördagen den 12 hade jag mitt sista inbokade bröllop. År 2015 har slagit alla rekord, precis som varje år sedan jag startade att fotografera bröllop. Fullbokad helger från maj till september och det har blivit några bröllop under sommaren. Fick idag ett e-post från det “sista” brudparet som värmde i hjärtat:

“Tack för de superfina bilderna! Min mamma säger att en del av dem är helt magiska! 🙂 Och släkten är lyriska. Vi är så glada att vi valde dig som fotograf till vårt bröllop! Jag tycker bilderna inifrån Kristianopels kyrka är jättefina! Tror aldrig jag sett nån som lyckats så bra i den kyrkan.”

Jag får ibland frågan hur man orkar med att vara på så många bröllop varje år, och varje helg. När man få höra ord som ovanstående så har ni svaret. Samt att få träffa så många trevliga människor och vara med på deras största dag. Det ger bränsle.

Två dagar efter bröllopsfotograferingen i Kristianopel började det rulla på i e-postlådan. Nyårsbröllop, vårbröllop och sommarbröllop nu inbokade för 2016. Så riktigt slut är säsongen inte. Även om färre personer gifter sig på hösten/vintern så finns dem. Och brudpar som jag fotat innan som nu blivit föräldrar och vill återkomma och ta barn och familjebilder har börjat att höra av sig.

Det kommer att bli en viss prisjustering inför 2016. Tills de nya priserna är officiella på hemsidan så gäller 2015 års priser vid bokning.

Se mer här för all info om bröllopsfotografering

Top