Du är här
Hem > Bröllop > Bröllopspaket hos din fotograf i Kalmar

Bröllopspaket hos din fotograf i Kalmar

Bröllopspaket hos din fotograf i Kalmar

En vanlig fråga från par som funderar på att gifta sig är vilka bröllopspaket som erbjuds hos Fototjänster i Kalmar, din fotograf i Kalmar med omnejd.

Parfotografering

En del vill endast ha en fotograf för sin parfotografering. En parfotografering är bilder som jag som fotograf tar på brudparet under bröllopsdagen. Dessa parbilder kan tas innan (vanligast) eller efter vigseln. Parfotografering kan bokas för borgerlig eller kyrkovigsel. Parfotograferingen äger ofta rum utomhus på någon vacker plats som brudpar och fotograf bestämmer tillsammans.

Endast kyrkan/borgerlig vigsel

BröllopspaketAtt fotografera i en kyrka är inte så enkelt om man inte har kunskaper och rätt utrustning. För att inte tala om rätt tajming och bra kontakter med präster och anställda. Som inhyrd fotograf har man ofta tillgång till bättre plats under vigseln. En borgerlig vigsel kan äga rum på olika platser, allt från Kalmar Rådhus, hemma i sin trädgård eller på en vacker plats.

Helpaket

Att boka ett helpaket (den vanligaste bokningen hos Fototjänster) innefattar parfotografering (se ovan) samt kyrkan/borgerlig vigsel (se ovan) men även allt annat som händer runt vigseln vid kyrkan. Det kan vara gäster som anländer, miljöbilder på vigselplatsen, riskastning och mingel efter vigseln till avfärden med bilen/cykeln/båten/hästen eller vad man nu väljer. Även gruppbilder på brudpar och gäster vid kyrkan ingår.

Frisören, förberedelse bröllopsdagen, festen, talen, brudskål, tårtan, dansen

För den som vill vill anlita en fotograf även för besöket hos frisören, förberedelserna innan vigseln till festligheterna på kvällen så finns det givetvis möjlighet till det. Dessa kan bokas separat eller tillsammans med parfotografering/vigseln/helpaket. Då uppläggen på dessa varierar så lämnas priser på begäran.

Priser från de olika bröllopspaketen hittar du i prislistan. Priser för helpaket samt medverkan på festen på kvällen offereras på begäran. De flesta tillfällen hamnar det på under 5000 kronor, dvs mindre än vad många andra inregistrerade fotografer tar för sitt enklaste paket.

 

 

Top