Du är här
Hem > Bröllop > Bröllopsglädje i Glömminge

Bröllopsglädje i Glömminge

Bröllopsglädje i Glömminge
Bröllopsglädje i Glömminge

Bröllopsfotografering med glädje i Glömminge

När man som som undertecknad fotograferar bröllopspar så möter man många människor. Att bli fotograferad på sin stora dag är alltid en speciell händelse under bröllopsdagen. Många är lite nervösa och då gäller det som fotograf att få paret att slappna av och vara sig själva. Ibland får man lirka på olika sätt med olika “lekar” och att kollra bort personerna så de inte fattar att det kommer att bli ett fint fotomoment. Att få ett bröllopspar att själva komma i ett läge som gör att det blir bra bilder är alltid bättre än att behöva styra med olika poser och detaljstyrning. Det är så vi arbetar på Fototjänster i Kalmar. Vet att en del arbetar på annat sätt, med mera styrda fotograferingar. Min uppfattning är att paren blir mer stela om man tvingar dem att posera. Bäst är att få dem dit utan att de vet om det.

Brudparet från Glömminge behövde inte styras någonting. Här var det sprudlande glädje och en kärlek till varandra. Det var bara att hänga med och fånga ögonblicken genom kameran.

Innan brudparet kom till stället där fotograferingen skulle ske (föräldrarnas ställe vid Kalmarsund) gick jag en halvtimma och rekade på platsen. Valde platser som skulle fungera, kollade ljuset, beräknade tid så att vi skulle hinna med allt. Bestämde mig för att börja vid vattnet för att sedan gå upp till brudparets önskemål, trädet som betydde något för dem. Fortsatte sedan i en bana för att sluta vid bilarna där vi tog ringbilder och närbilder. Lite hård sol som stundtals (vi fotograferade mellan 12:30 till 13:30) gjorde det utmanande att fotografera. Det är lätt att ögonen åker ihop och att brudparen kisar. Gäller att hitta skugga så gott det går.

Efter fotograferingen åkte brudparet vidare på egen hand till kyrkan i Glömminge. Fotouppdraget gällde enbart parbilder. Kyrkbilderna skulle vänner och släkt ta.

Bilder från bröllopsfotograferingen i Glömminge kan ses bland tidigare exempelbilder från bröllop. Bildexempel bröllop

Top