Du är här
Hem > Bröllop > Bröllopsfotografering, studiofoto, fotoutbildning mm

Bröllopsfotografering, studiofoto, fotoutbildning mm

Bröllopsfotografering, studiofoto, fotoutbildning är en del av senaste veckans uppdrag

StudiofotograferingDet händer en hel del hos Fototjänster i Kalmar. Under en dryg vecka kommer det att vara 4 bröllopsfotograferingar, fotoutbildning, studiofotografering, sportfotografering och mycket annat. Om du är intresserad av att se lite av allt vi gör bör du besöka vår bloggfototjansterkalmar.se Där kan du även prenumerera på nyheterna. Varje gång något händer så skickas ett e-post till dig. Givetvis helt gratis och utan reklam (undantaget det vi själva skriver om givetvis).

Fototjänster i Kalmar finns även på Sociala medier som Facebook, Twitter och Google+. Du hittar länkarna till dessa sidor i menyn. Här läggs det nästan dagligen ut information som inte kommer på hemsidan.

För dig som funderar på att anlita Fototjänster i Kalmar för ditt bröllop, event eller bilder i fotostudion är bloggen på fototjansterkalmar.se eller Sociala medier en bra källa. Där kan du se bildbevis på tidigare uppdrag och kan bilda dig en uppfattning om vi har den fotostil och upplägg som passar dig.

Vill även passa på att tacka alla som delat olika typer av inlägg. Det hjälper oss att hålla reklambudget nere vilket innebär bättre bilder till er. Extra kul även att vår nya bildbank/bildshop är så välbesökt. Bilder från Kalmar FFWings for Life, Margaretaloppet, Raggarcrusingen i Nybro samt Ölands Motordag har setts ett antal hundratusen gånger. Genom att köpa digitala eller/och pappersbilder i bildbutiken gör du det möjligt att fortsätta bevaka olika evenemang i Kalmar med omnejd.

 

 

Top