Du är här
Hem > Bröllop > Bröllopsfotografering som gåva

Bröllopsfotografering som gåva

Bröllopsfotografering som annorlunda gåva

Bröllopsfotografering som bröllopsgåva till någon nära som skall gifta sig, kan det vara något? Absolut. Det är en annorlunda och uppskattad present som sticker ut mot kaffebryggaren, brödrosten eller finporslin som annars förekommer i bröllopssammanhang.

För någon vecka sedan skulle X och Y vigas i Kalmar Rådhus. Det man inte visste var att kompisen Z hade varit i kontakt med Fototjänster i Kalmar flera veckor tidigare. Z hade försiktigt frågat brudparet om hur de tänkt med fotografering under vigseln. Paret hade bestämt att inte har någon. Det tog Z fasta på och tog kontakt med Fototjänster. Fanns möjlighet att fotografera vigseln i Kalmar Rådhus? Tid fanns och bokningen gjordes.

När den stora dagen var kommen och brudparet gick in i Rådhuset för ceremonin så dök en främmande person upp, undertecknad. Jag såg på dem att de undrade var det var för främmande person som våldgästade deras bröllop. Presenterade mig och började packa upp utrustningen. Ceremonin kunde påbörjas och fotograferingen likaså.

Efter ceremonin fortsatte fotograferingen ute på Rådhusgården. Under ca 20 minuter togs bilder på brudparet, brudparet med gäster osv. Ett antal bilder levererades redan samma kväll till beställaren Z. Z kunde inte själv vara med under vigseln men fick nu uppleva den på sitt sätt, via bilderna.

Häromdagen var Z på besök på kontoret och hämtade och betalade för uppdraget. Brudparet hade blivit väldigt förvånade och glada åt denna annorlunda bröllopspresent.

Priset? 800 kronor allt som allt. Inte så stor skillnad mot att ge en brödrost eller bestick som många andra gör. Bilder man nu har som ett minne för livet.

Känner du någon som skall gifta sig? Har du funderat ut vad din present kommer att bli?

Läs mer om bröllopsfotografering

Top