Du är här
Hem > Bröllop > Bröllopsfotograf i Ryssby kyrka

Bröllopsfotograf i Ryssby kyrka

Bröllopsfotograf i Ryssby kyrka
Bröllopsfotograf i Ryssby kyrka

Bröllop Ryssby kyrka

Fotograferade ett bröllop i Ryssby kyrka utanför Kalmar för någon helg sedan. Det var riktigt riktigt blåsigt när parbilderna skulle tas innan bröllopet. Var som vanligt på plats en bra stund innan parfotograferingen för att se ut bra fotoplatser, och hitta de som var i lä. Det är alltid brudparet som avgör om det fungerar att fotografera i regn, snö  eller blåst. Denna gång gjorde vi ett försök och såväl brudpar och fotograf blev nöjd med bilderna. För parfotografering avsattes en timma vid Revsuddens hamn. Nu när bilderna är klara och levererade så kan avslöjas att det blev runt 250 bilder! Redigerade bilder i original som levererats till brudparet.

Efter fotograferingen i Revsudden bar det iväg i bil till Ryssby kyrka utanför Kalmar. En mycket vacker kyrka och ett helt perfekt ljus för oss fotografer. Även från kyrkan blev det en hel del bilder. Runt 200 för att vara exakt. Denna kund hade bokat ett hel/maxpaket för 2500 kronor. Fotograferingen avslutades med bilder när brudparet lämnade kyrkan i bil på väg till festligheter.

Nu har bröllopssäsongen verkligen börjat och det är nya par i stort sätt varje vecka just nu. Strötider finns fortfarande kvar för den som vill boka en fotograf för sitt bröllop runt Kalmar eller Öland.

 

Top