Du är här
Hem > Bröllop > Bröllopsdag – dags att boka bröllopsfotograf!

Bröllopsdag – dags att boka bröllopsfotograf!

Boka bröllopsfotograf innan tiderna är slut

Bröllopssäsongen börjar på allvar nu i april. Redan nu i påskveckan är det många tider bokade både i maj, juni, juli och augusti. Främst är det lördagar som redan nu börjar att ta slut. Dock finns några få datum kvar. Andra veckodagar än lördagar är det betydligt enklare att få en tid. Bra att känna till för dig som väljer en annan dag.

Funderar du fortfarande vilken bröllopsfotograf du skall välja? Ett tips. Boka ett förmöte med den eller de fotografer som du funderar på till ditt bröllop. Gå igenom vad du vill ha ut av din dag, vilken budget du har, vad du gillar för bilder och hur du vill att fotografen skall styra dig som brudpar. Därefter åker ni hem och i lugn och ro diskuterar igenom om just den fotografen passar er.

Under den senaste veckan har Fototjänster i Kalmar träffat många par som funderar på en bröllopsfotograf. Där vi under 30-60 minuter går igenom, kostnadsfritt, hur ett upplägg kan se ut. Många brudpar har sedan återkommit och lagt en definitiv bokning. Härligt!

Under påskhelgen kommer nya brudpar på besök på kontoret på Torsåsgatan 5 i Kalmar. Har du inte bestämt dig för en fotograf så hör av dig. Låt oss berätta hur vi jobbar. Sedan är det bara att i lugn och ro hemma bestämma om just Fototjänster i Kalmar skall fotografera på din stora dag.

 

Top