Du är här
Hem > Bröllop > Bröllop på Kalmar Slott sommaren 2014

Bröllop på Kalmar Slott sommaren 2014

Bröllop på Kalmar Slott

Att ha sitt bröllop på Kalmar Slott är mycket populärt. Kalmar slott och framför allt slottskyrkan är faktiskt en av de populäraste platserna för att gifta sig i hela Sverige. Många blivande brudpar är ute väldigt tidigt för att få sitt datum. Så var det även för S och A.

Bröllop på Kalmar Slott sommaren 201426 juli 2014 blev deras stora dag. En väldigt varm dag som blev minnesvärd på många sätt. Dels för värmen som gör det extra jobbigt för brudparet att agera framför kameran (det är rätt varmt i brudkläder när termometern visar runt 30 grader) men även för bröllopsfotografen (undertecknad) som har en hel del utrustning att släpa runt på.

S och A är väldigt lätta att ha med att göra. Bokningen av bröllopsfotograferingen skedde förra året. I början av året hade vi ett förmöte där vi gick igenom allt inför den stora dagen (det som var klart just då).  Resten av detaljerna tog vi när dagen började att närma sig. Under hela processen har vi bollat information och uppslag fram och tillbaka.

Att brudparen kommer med  egna förslag under parfotograferingen är alltid uppskattat. Inte för att jag som fotograf inte har tänkt ut platser och poser innan utanför att det blir en extra krydda till bröllopsfotograferingen.

Mitt under parfotograferingen på Kalmar Slotts vallar föreslår paret att de vill lägga sig ner i gräset och ta en liggande bild. Det hör inte till vanligheterna att en brud i lång brudklänning vill testa detta. Självklart sa jag ja.

Resultatet kan ni se längst upp i detta inlägg. Visst är de vackra?

Nu återstår ett antal bröllop under augusti 2014. För dig som funderar på att gifta dig och är intresserad av en tid på Kalmar Slott är det snart dags att agera. Tiderna går åt fort. Vill du anlita Fototjänster i Kalmar som din fotograf är det inte helt fel att höra av sig. Några par har fått “nej det är redan bokat med ett annat par den dagen” när det väl kommit till skott.

 

Top