Du är här
Hem > Bröllop > Bröllop på Borgholms slott

Bröllop på Borgholms slott

Att ha sitt bröllop på Borgholms slott är populärt. Antingen att man har själva vigseln där och åker vidare för att ha mat/fest på annat ställe eller att man kör allt på Borgholms slott. Som bröllopsfotograf har jag besökt slottet många gånger. Det är en underbar miljö att fotografera i. Det finns så många miljöer och bakgrunder på en begränsad yta. Sol, regn eller blåst, det finns bra plats ute och inne i gångarna/rummen.

Är det sämre väder passar Borgholms slott bra även som backup plan. En plan B måste man ha för utomhusbröllop och när jag är på Öland brukar ofta Borgholms slott bli b-plan. Så kommer det bli även nu till helgen då jag kommer att fotografera ett bröllop uppe vid Ärleklinta. Dålig väder och Borgholms slott få ett besök för parbilderna. Bröllopet kommer att köras ute på en äng vid Ärleklinta hur vädret än blir.

I slutet av augusti gifte sig ett par från Oslo på Borgholms slott. Vi fotograferade parbilder runt slotten innan vigseln. Vigseln var i ett av tornen där även brudskålen ägde rum. Efter en gruppbild på samtliga deltagare var det sedan dags att gå trappan ner för att ha fest och mat inomhus på slottet. En riktigt lyckad dag och både brudpar och fotografen var nöjd med resultatet.

Några bilder från dagen (klicka på bilden för större exemplar):

Bröllop på Borgholms slott

 

Bröllop på Borgholms slott

 

Bröllop på Borgholms slott

Top