Du är här
Hem > Bröllop > Bröllop i Nybro ishall

Bröllop i Nybro ishall

Bröllop i ishall
Bröllop i ishall

Bröllop i Nybro ishall

2017 års första bröllopsfotografering är klar. Redan på nyårsdagens förmiddag var jag på plats i Victoriahallen/Liljas Arena i Nybro för fotografering av ett hockeybröllop. Började med förberedelser som hårfix, smink och påklädnad. Klänning och dekoration blev nästa del. Vigseln skedde mitt på isen och brudparets gäster satt i avbytarbåset. Det blev en väldigt fin ceremoni där först brudgummen kom ut med sina närmaste och sedan bruden med sina. Musiken dånade i hallen och det var Nybro Vikings materialare Peter som skötte musiken. Sedan skedde själva vigseln mitt på isen. Vigselförrättare var Christina Davidsson, kommunalråd.

Att ”hasa” runt på isen med dyr kamerautrustning var en ny upplevelse. Gäller att inte snubbla eller skaka vid fotograferingen. Tur det finns bildstabilisering. Ljuset var nersläckt så ljusmässigt var det en svårighet jämfört med en hockeymatch där ljuset är på för fullt.

Efter den obligatoriska gruppbilden på alla gäster med brudpar var det dags att parfotografera. En lång hockeyspelare (ja han spelar i Nybro Vikings) med en kortare brud. Gäller att tänka till. Tyckte det gick bra och brudparet klarade sig galant. Efter en stund var det dags för brudgummen att byta om till hockeyutrustning. Då passade jag på att ta enskilda bilder på bruden. En sliten cementtrappa i bakgrunden har aldrig varit så vacker… Parfotograferingens sista del var lite roliga bilder på hockeytema. Men även en del klassiska poser men med hockeydräkter som tema.

Normalt brukar det ta någon vecka att leverera alla bilder. Här blev alla dock klara redan dagen efter. Bilder som man nu kan se i olika sociala medier och på webbtidningar (när en idrottsprofil gifter sig är det lätt att det bli så).

Funderar du på att gifta dig i en ishall, bowlinghall, tennisbana eller simhall så vet du var din fotograf i Kalmar finns…

Top