Du är här
Hem > Bröllop > Bröllop i Växjö

Bröllop i Växjö

För två år sedan gifte sig H och C. En av brudtärnorna var H syster S. Jag fotade bröllopet på Öland. I helgen var det dags för S eget bröllop i Växjö. Då alla parter var nöjda med bilderna för två år sedan anlitade S mig som fotograf för drygt ett år sedan. Så lång tid innan är ovanligt men klokt.

Den senaste tiden har jag fått tacka nej till några bröllop. Det är alltid trevligt att få förfrågan (då man tycker om mina bilder) men tråkigt att få tacka nej. Detta pga att de giftsugna har varit ute lite för sent. Helgdagar och lördagar är vanligast och dessa blir fort bokade. Mitt råd är att försöka vara ute i god tid när ni väljer bröllopsfotograf.

S  och R bröllop i Växjö i helgen blev lyckat. De ville ha naturliga bilder som osar känsla och lycka. Det är ett vanligt önskemål och ett klokt sådant. Förutom de mer officiella bilderna blir det alltid lite “kringbilder”, bilder som är roliga och minnesvärda för dem som var med när bilderna togs. Som förberedelserna för bilderna vid sjön och ekan.

Top