Du är här
Hem > Bra att känna till > Bröllop, gravidfoto, visum och företagsfotografering

Bröllop, gravidfoto, visum och företagsfotografering

Höstfotograferingar

Hösten har kommit till Kalmar och med den förändras fotouppdragen. Bröllopsfotograferingarna minskar och bokningar i fotostudion för familjebilder och visumbilder ökar. Även olika företagsuppdrag har ökat kraftigt nu i höst. Företagsuppdrag är ett viktigt ben i verksamheten när antal bröllop är lägre.

Även andra typer av uppdrag är det mer av nu på hösten. Gravidfotografering, produktbilder och att hjälpa till med framkallning av pappersbilder, canvas och fotoböcker ökar. På sommaren upplever man saker, på hösten minns man tillbaka och ha tid att ta tag i allt som man behöver ha gjort, som exempelvis framkalla bilder eller ta nya porträttfoto till företag eller nya produktbilder.

Fototjänster i Kalmar erbjuder just fototjänster. Vi har hjälpt till med en mängd uppgifter som kunderna inte kunnat få någon annanstans. Ett snabbt visumfoto till ett Egyptiskt pass med specialstorlek, pappersbilder för bevisning i tvist mellan två företag, skadefoto, idkort i hemmet till en som inte kan transporteras och bilder på en robotlina innan den monteras ner dagen efter.

Ökat antal uppdrag har också inneburit att vi kunnat investera i nya hjälpmedel. Blixtsystem, objektiv, skärmaskin, datorer osv.

Det kommer att bli en riktigt kul vinter som kommer med många härliga uppdrag. Och du som söker bröllopsfotograf inför 2019, det är nu du skall boka bröllopsfotograf. Strax efter att denna text skrivs kommer möte att ske med ett av alla de brudpar man kommer att få möta 2019.

Top