Du är här
Hem > Bröllop > Bröllop 2018

Bröllop 2018

Boka bröllopsfotograf

Dags att boka bröllopsfotograf 2018

Bröllopssäsongen är i ett intensivt skede. Det kvarstå många bröllop under sommaren och i slutet av september börjar det att lugna ner sig. Det finns vissa lediga tider fortfarande men den senaste veckan har vi fått tacka nej till tre bröllopsfotograferingar pga redan bokade tider. Så vi brukar vädja till er som söker bröllopsfotograf i Kalmar eller på Öland, var tidigt ute. Så tidigt som ni kan.

Därför är det extra trevligt att en del redan börjat att boka upp en fotograf för sitt bröllop under 2018. Det är aldrig för tidigt att kolla av läget. Även om det är många månader kvar.

Hos Fototjänster i Kalmar erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt ”innan ni bestämmer er” möte. En träff på vårt kontor där vi se om vi är ”rätta för varandra”. Upplägget gås igenom. Vad erbjuds, hur jobbar vi och hur mycket kostar det. Därefter kan ni i lugn och ro tänka igen valet av bröllopsfotograf innan ni bestämmer er. Sedan är det bara att återkomma med ett beslut. Ses vi på bröllopet 2018 eller väljer ni en annan lösning. Valet är alltid ert.

Ett av samtalen i veckan var ”varför kan ni ta x antal kronor när en annan vi kollade med skulle ta 5 gånger mer? Denna fråga och många andra tar vi upp på förmötet. Möten som brukar vara bra för brudparets totala planering då vi har en del erfarenhet om hur dagen D kan komma att se ut.

 

Top