Du är här
Hem > Fotouppdrag > Bostadsfotografering

Bostadsfotografering

Bostadsfotografering – för bättre bilder på ditt boende

Alla människor byter någon eller några gånger i livet boende. Det kan vara att flytta från lägenheten till en villa, från villan till större villa eller från villan till bostadsrätt på äldre dagar. Eller tänker göra sig av med fritidshuset eller kolonistugan.

När man säljer sitt boende privat gäller att man själv ta bilder på det man skall sälja. Inte det lättaste om man inte vet vad man håller på med. Bra bilder säljer boendet lättare och till förhoppningsvis ett bättre pris. Det är här Fototjänster i Kalmar kan hjälpa dig.

BostadsfotograferingLåt oss ta bilderna på din bostad. Interiörbilder på bostadens alla rum, kök, tvättstuga, exteriörbilder på omgivningen och allt annat som kan sälja din bostad. Vi arbetar med professionell utrustning och vet vilka vinklar och bilder som säljer.

Även du som är fastighetsmäklare och känner att du vill ha hjälp med bilderna är välkommen. Som ett lokalt mäklarföretag som veckan innan julen 2014 hörde av sig för att få ett objekt på Tallhagsvägen i Kalmar fotograferad. På plats i bostaden träffade jag mäklarföretagets representant. Fotograferingen tog runt 1 timma. Efter denna så redigerades ett 100 tal bilder som sedan levererades till fastighetsmäklaren digitalt samma dag. Av dessa kommer 10-20 st sedan att läggas ut tillsammans med bostaden på Hemnet, Blocket och andra marknadsplatser för bostäder.

Är du i säljtagen, kontakta Fototjänster i Kalmar för prisuppgift.

Top