Du är här
Hem > Bröllop > Borgerlig vigsel

Borgerlig vigsel

Borgerlig vigsel Kalmar Rådhus
Borgerlig vigsel Kalmar Rådhus

Borgerlig vigsel – fotografering

Varför en fotograf vid en borgerlig vigsel?

Även vid en borgerlig vigsel förekommer att man anlitar en fotograf. Det är ändå en av livets största stunder och den vill man ha dokumenterad. Många borgerliga vigslar har få besökare. Rätt ofta är det endast vigselförrättaren och brudparet som är på plats, och fotografen. Vigselplatser som Kalmar Rådhus har begränsat med utrymme och det kan som gäst vara svårt att fotografera. Att det är mörka lokaler gör det ur fotograferingssyfte inte enklare. Det är då en utbildad fotograf kan hjälpa till.

Fototjänster i Kalmar fotografera varje år ett antal borgerliga vigslar. Kalmar Rådhus är populärt men det förekommer även borgerliga vigslar på andra platser. Hemma i trädgården, i en fin park eller på platsen där man träffades första gången.

Olika fotograferingspaket

Det finns olika paket man kan boka. En fotografering vid Kalmar Rådhus inkluderar bilder när man kommer, vigseln, formalia efteråt samt bilder på Rådhusgården eller på Stortorget framför Kalmar Rådhus. Pris 800 kr. Ett 50 tal redigerade digitala bilder ingår. Vill man ha en fotografering under en längre tid (upp till 1 timma) eller en vigsel på annan plats i Kalmar kommun är priset istället 1500 kronor. Då ingår ca 200 stycken redigerade bilder. Borgerliga vigslar på andra orter, kontakta oss för prisförslag.

Pappersbilder

Pappersbilder? De bilder som levereras håller en upplösning som räcker till mycket stora utskrifter. Du kan med hjälp av USB stickan själv framkalla bilder. I det webbalbum som ingår i fotograferingen finns även möjlighet att beställa pappersbilder direkt via internet.

Kontakta oss via kontaktformuläret om du är intresserad att boka en fotografering för ert borgerliga bröllop.

Top