Du är här
Hem > Bröllop > Borgerlig vigsel i Kalmar Rådhus

Borgerlig vigsel i Kalmar Rådhus

Borgerlig vigsel Kalmar Rådhus
Borgerlig vigsel Kalmar Rådhus

November bröllop i Kalmar Rådhus

Bröllopssäsongen brukar vara mellan maj och september. Då är det full rulle för mig som bröllopsfotograf. Även andra tider på året förekommer dock bröllop, mest borgerliga sådana. Som idag då ett par boende utanför Kalmar efter tjugo år tillsammans slog till och gifte sig i Kalmar Rådhus. En borgerlig vigsel är kort. Ceremonin 2 – 3 minuter. Lite pappersarbete på lika mycket. När jag fotograferar en borgerlig vigsel försöker jag att ta allt från det att paret kommer till vigselplatsen till själva vigseln, känslorna efteråt och givetvis lite foto utanför Rådhuset.

Dagens bröllop var hemligt för parets familj och bekanta. Därför var det viktigt att snabbt efter vigseln vara klar med ett antal bilder. Bilder som paret ville hinna skicka till sina föräldrar innan man begav sig iväg på bröllopsresa. 128 redigerade bilder finns nu i ett lösenordsskyddat album för familj och vänner att titta på. För mig återstår endast att skicka en bild till Kommunens hemsida.

Regnigt och blött ute. Är man nygift och lycklig spelar det ingen roll. Det märktes också på bilderna. Ni få dock se ett på kommunens vigselförrättare.

 

Top