Du är här
Hem > Kunduppdrag > Bildredigeringshjälp

Bildredigeringshjälp

Bildredigeringshjälp
Bildredigeringshjälp och dina bilder få nytt liv

”Nya” bröllopsbilder med bildredigeringshjälp

Att Fototjänster i Kalmar redigerar bilder som vi själva tar är ingen konstighet. Men känner du till att vi även kan redigerar bilder som andra har tagit? I veckan har vi haft ett sådant fall. När X gifte sig för 10 år sedan tog en släkting bilder under förberedelserna, vigseln och festen. X själv tog bilderna på bröllopsresan. Bilderna har sedan tankats ner i datorn och åren har gått.

Nu tog man kontakt med Fototjänster för att få bilderna redigerade. Ett USB minne med 590 bilder överlämnades. Nu började vårt arbete.

Bilderna togs in i Lightroom/Photoshop och redigerades som om bilderna från början hade tagits av oss. Samma basredigering, färger, beskärningar, penselverktyg osv. Bilderna exporterades sedan tillbaka till USB minnet, redigerade och klara. Igår fick X bilderna i retur. ”Det är som helt nya bilder”, ”Vilken skillnad”, ”Bilderna var mörka tidigare men nu ser jag saker som jag inte såg tidigare”. Med andra ord en nöjd kund.

Vill du också ha hjälp att redigera bilder? Priset är 175 kr/timma och för en drygt 500 lapp kan runt 500 bilder få nytt liv.

 

Top