Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Bilder Wings for life Kalmar 2017

Bilder Wings for life Kalmar 2017

Wings for life Kalmar 2017, Foto: Fototjänster i Kalmar

Bilder från Wings for life Kalmar 2017

Löparloppen rullar på i Kalmar. Många härliga lopp att fotografera. Ett av loppen är inte en tävling mot andra utan mer mot sig själv. Samtidigt som man gör en god gärna för forskningen. Vi talar om Wings for life. Kalmar har det officiella Sverigeloppet. Det är loppet i Kalmar som startar samtidigt med ett antal andra runt om i världen. Detta var tredje året i följd som Fototjänster i Kalmar bevakade loppet.

2017 tänkte vi annorlunda. Istället för att stå på samma plats så blev det snabba förflyttningar. Första fotograferingen var strax utanför Kvarnholmen där bla en kör sjöng peppande låtar. Att stå mitt i en refug med tusentals löpare springande några centimeter ifrån mig var en upplevelse. Lite annorlunda bilder än om man står som är mer vanligt, på sidan om loppet. Sedan var det att kasta sig upp på cykeln och ta sig förbi en del av deltagarna och till minigolfklubben vid Tallhagen. Nytt stopp och nya bilder. Sista stoppet blev vid Ölandsbrons start och vätskekontrollen.

Sammanlagt blev det över 500 st bilder. Bilder som redigerades direkt för att läggas ut i bildbanken. När många fortfarande var ute och sprang så fanns bilderna klara att besöka. Och många besökare blev det under kvällen och måndagen efter. Kul även att en del hittade bilder från Wings for life 2014 och 2016 i bildbanken.

Här kan du se bilderna från Wings for life Kalmar 2017

Top