Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Bilder Wings for Life 2016 Kalmar

Bilder Wings for Life 2016 Kalmar

1266 st bilder från Wings for Life 2016 Kalmar

 

Wings for Life Kalmar 2016, Ölandsbron, Kalmar, Foto: Fototjänster i Kalmar
Wings for Life Kalmar 2016, Ölandsbron, Kalmar, Foto: Fototjänster i Kalmar

Idag var det dags för en löptävling i Kalmar igen, Wings for Life. Det är egentligen en tävling mest mot sig själv. Alla är vinnare eftersom loppet körs för välgörenhet.

Har fotograferat Wings for Life två gånger tidigare. I år valde jag att stå vid Ölandsbron, på Kalmarsidan. Många har som mål att komma hit och samtidigt har löparleden börjat att tunnas ut så det är enklare att få fler löpare på bild. Det var varmt att fotografera och man kan bara tänka sig hur varmt det var för de som startade och sprang.

I år hade jag lite hjälp av ytterligare en fotograf. Detta för att kunna få fler bilder och samtidigt bilder från olika vinklar.

Runt klockan 13:15 kom löparna förbi stationen vid Ölandsbron. Ca 14:00 var de sista förbi och bildredigeringen kunde påbörjas. Ca 15:30, när många fortfarande var ute och sprang, fanns över 1200 bilder, redigerade och ute i bildbanken på Fototjänster. Bilder som jag nu hoppas många skall kunna hitta till. Bilder utan störande reklamfilmer för ICA, köttfärs eller försäkringar. Bildextra kallar tidningen i Kalmar sina 79 bilder från loppet. Bilder som inte går att dela eller köpa hem för en billig peng om man så önskar.

Hjälp oss gärna att dela bildspelet eller enskilda bilder. Det är om många tittar (och skaffar bilder) som möjlighet finns att bevaka fler tävlingar framöver.

Bilder Wings for Life 2016 Kalmar

Top