Du är här
Hem > Fotouppdrag > Bilder till Öländskt Gästgiveri

Bilder till Öländskt Gästgiveri

Påsken 2019 på Gammalsbygårdens Gästgiveri

Även fotografer behöver vila och äta. Mitt intresse väcktes när Gammalsbygårdens Gästgiveri på södra Öland annonserade sitt påskbord. Jag hade hört mycket positivt om platsen, personalen och maten. Vid bokning på deras hemsida märkte jag att bilderna på rummen var föråldrade eller saknades helt. Jag nämnde detta vid bokningen och fick en förfrågan om jag kunde bistå med hjälp, vilket jag gärna gjorde. Jag anlände till Gästgiveriet tidigare än andra gäster för att fotografera utomhusmiljön och de allmänna utrymmena. Efter incheckning i ett fantastiskt rum tog jag noggranna bilder av det.

På kvällen var det dags för påskmiddagen, och jag dokumenterade matuppläggningen, matsalen och dekorationerna med min kamera. Under middagen tog jag närbilder på maten och drycken, med omsorg om att inte inkludera andra gäster i bilderna. Ytterligare bilder togs utomhus i skymningen.

Följande dag ägnades åt fotografering i närområdet och att fånga utomhusmiljön i ett nytt ljus. Efter att gästerna hade checkat ut dokumenterade jag alla rum från olika vinklar.

Tillbaka på kontoret var det dags för redigering. Ungefär 300 bilder överlämnades till ägarna, vilket kommer att göra en stor skillnad för framtida besökare på hemsidan. Ljusa, klara bilder som visar de vackra rummen. Jag trodde först att jag hade fått ett speciellt rum, men insåg snart att alla rum var lika inbjudande och välstädade.

Som en extra tjänst brukar jag lägga upp bilder på olika sociala medier och i Googles sök- och karttjänster för att framhäva det bästa med verksamheten. Det fanns mycket att visa upp här. Jag ser fram emot att återvända, oavsett om det är i jobbet eller privat.

Om du har en liknande verksamhet och vill ha dina rum fotograferade, kontakta mig gärna för en offert.


Top