Du är här
Hem > Fotouppdrag > Bilder Nybroloppet på skidor 2016

Bilder Nybroloppet på skidor 2016

Nybroloppet på skidor 2016
Nybroloppet på skidor 2016

Bilder Nybroloppet på skidor 2016

Tävlingen i Svartbäcksmåla på skidor var länge osäker. Brist på snö och varmt väder är inte de bästa förutsättningarna. I  torsdags kväll kom klartecken och lördag kväll hörde klubbens representant av sig och bekräftade att “vi kör”.

Som fotograf vill man inte enbart ha med själva skidloppet utan lite runt omkring. Var därför på plats en bra stund innan för att ta bilder. När man vallar, kollar sina skidor och startspår. Sedan var det dags för start. Nu väntade drygt 2.5 timmar med runt 1400 bilder. Tror jag gick runt stora delar av banan. Vill ha olika moment i tävlingen. Småbackar, stora backen, plattmark, dryckespåfyllning och målgången.

Nu på kvällen samma dag är alla bilder redigerade och klara för att visas upp. Bilderna finns i länken nedan. Dela gärna hela albumet eller enstaka bilder. Knapp för detta finns över respektive bild. Där finns också en knapp för att köpa bilder. Det går att köpa digitala bilder, pappersbilder, canvas osv. Vid köp av digitala bilder kommer en nerladdningslänk direkt efter betalning.

Bilder Nybroloppet skidor 2016

Top