Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Bilder Nybro Flames – Rydaholms SK

Bilder Nybro Flames – Rydaholms SK

Nybro Flames- Rydaholms SK 161218
Nybro Flames – Rydaholms SK 161218

Bilder Nybro Flames – Rydaholms SK 161218

Dags att fotografera hockey igen. Division 3 och Nybro Flames match mot Rydaholms SK. En match bland många andra jag fotograferat detta året. Men inte riktigt. Idag bröt jag mot mitt arbetssätt och testade lite nyheter. Jag kommer att berätta mer om hur jag gjort tidigare och hur jag tänkt göra nu framöver. I korthet går det ut på att arbeta effektivare och parallellt med olika delar i fotograferingen för att snabbare kunna lägga ut bilder publikt. Det skall bli intressant att se om det fungerar för det är inte en vanlig lösning bland fotografer.

Idag var det en första test. Fungerade rätt bra och bilderna kom ut tidigare än vad de brukar. Finns lite att fila på och jag kommer att testa/öva mer under vintern. Det nya arbetssättet gäller vid event/sportfotografering och berör inte studio och bröllopsfotografering.

Nybro Flames vann matchen rätt klart. Bilderna från matchen finns i länken nedan.

Bilder Nybro Flames – Rydaholms SK

Top