Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Bilder Nybro Flames – Nässjö HC

Bilder Nybro Flames – Nässjö HC

Träningsmatch mellan Nybro Flames och Nässjö HC
Träningsmatch mellan Nybro Flames och Nässjö HC 160911, Victoriahallen, Nybro, Foto: Fototjänster i Kalmar

Bilder Nybro Flames – Nässjö HC

Nybro Flames första träningsmatch säsongen 16/17. Motståndare var Nässjö HC. Ett lag som besegrade Nybro Flames senast de möttes. Nu var det omvänt och Flames, som ledde med hela 5-0 efter första perioden, vann med 6-4.

En riktig sevärd match. Många mål, hårda närkamper, glädje och sorg. Det som fattades var lite mer publik. Det är dock inte lätt att vara “andralag” i en liten stad som Nybro. Glad att jag valde att bevaka denna match med kameran istället för de alternativ som jag hade.

400 stycken bilder blev det från matchen. Bilder som redigerades och lades ut runt 21 tiden söndag kväll. Det blev ett högt tryck redan från början. Tre timmar efter publiceringen var det fortfarande folk inne och tittade. Det fortsatte sedan morgon och måndag förmiddag.

Valet av event att fotografera bestäms av vad intresset är störst. Den tidigare fotograferingen av Nybro Flames ispremiär samt nu matchen mot Nässjö HC visar att intresset är stort. Det innebär att Nybro Flames matcher kommer att bevakas mer framöver.

Stöd gärna fortsatt fotografering av matcherna genom att dela/köpa bilder från matchen.

Bilder från Nybro Flames match mot Nässjö HC

 

Top